05 Ekim, 2009

5 Ekim Pazartesi (1. Şube)

Hoş bulduk Tuba =) İkiye ayrıldığımız için 1. şubenin yazarlığı görevini ben üstlendim. Projelerin ve desenlerin fotoğraflarını da ben çekeceğim artık.

Bugün 3. dönemin ilk günüydü. Sabah desen dersi vardı. Bildiğiniz üzere Zülfikar Sayın bu dönem ki desen hocamız. Bize desen dersinde nasıl bir sistem izleyeceğini anlattı, tartıştık ve ortak kararlar verdik. İlk olarak sabah okula gelirken yolda yaşanan gecikmeler için ders 09:15 de başlayacak. Geçen sene Namık hoca ile birçok malzeme ve tekniği denemiş olduğumuz için bu sene teknik ve kullanılan malzemeler konusunda tamamen serbestiz. 2 vize ve 1 final yapılacak. Vizelerde ve finalde seçtiğimiz 3 çalışma ile 1 adet sınav deseni teslim edeceğiz. Finalde ekstra olarak yine istediğimiz bir teknikte ve kompozisyonda kendimizin birebir boyutta desenini yapacağız. Bunu final zamanına kadar bitirilmesi gereken bir proje olarak değerlendirebiliriz yani zamanımız oldukça çok. Bugün 45 dakika kadar çizim yaptık, derse katılım az olduğu için ve genel olarak performans düşük olduğu için sadece birkaç desen yayınlayacağım.

Damla ve Ceyhun

Amir

Bu iki şubeyi de ilgilendiriyor. İnkılap Tarihi dersinde hepimiz dersi 50. şube olarak işaretledik fakat hocanın dediğine göre 50. şube de kendi içerisinde üçe ayrılmış. Ders programına baktığımızda İnkılap Tarihi dersinde 3 hocanın adının yazdığını görüyoruz fakat dersi kimden alacağımız belli olmadığı için ders birkaç hafta belirsizliklerle geçebilir. Programda dersin işleneceği yer M2 veya M10 yazarken bugün ders M3 de yapıldı. Bu sorunlar düzeldiğinde burada tam olarak nerede nasıl işleneceğini belirtiriz.

İnkılap Tarihi hocasını beklerken

0 yorum: